Wat kan ik verwachten van een IT traineeship bij CodeHive?

Knowledge base

Bij CodeHive begrijpen we het belang van een goede oriëntatie direct na het afstuderen en zelfs daarvoor. We weten dat het opdoen van fulltime ervaring in de eerste jaren na je studie cruciaal is. In dit artikel leggen we je uit wat je kan verwachten als je kiest voor een IT traineeship bij CodeHive. 

 

Waarom het CodeHive Traineeship?

Allereerst is ons doel om jou te helpen groeien, waarbij we hebben waargenomen dat een data talent bijna 5 keer zoveel kan bijdragen aan een bedrijf na slechts een half jaar werkervaring.

Tijdens het CodeHive traineeship ontwikkel jij jezelf tot een volwaardige IT-professional. Als CodeHive IT-professional ga je aan de slag bij één of meerdere opdrachtgevers, waaronder toonaangevende bedrijven in de randstad. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten van pipelines in de cloud, waardoor data op de juiste plekken en in de juiste vorm wordt gepresenteerd. Je komt te werken binnen het data team van de opdrachtgever en leer van ervaren professionals.

Voorbereidingen voor het Traineeship van CodeHive

Carrièreontwikkeling met CodeHive

Bij CodeHive helpen we je niet alleen met het opdoen van praktijkervaring, maar stippelen we ook samen met jou je carrièrepad uit. Wij geloven dat bewuste keuzes essentieel zijn voor jouw groei. Daarom bieden we je een opleidingsbudget van 1500 euro per jaar om jouw skills te verbeteren en jezelf te blijven ontwikkelen.

 

CodeHive Netwerk: Een Wereld van Mogelijkheden

Tijdens je IT traineeship raden we je aan volop gebruik te maken van het uitgebreide CodeHive netwerk. Zo kan je te allen tijde profiteren van kennisdeling met je peers, netwerken onder het genot van een biertje, nieuwe opdrachtgevers ontmoeten, of leren van ervaren professionals.

 

Salaris en Flexibiliteit

En last, but not least, bieden wij een riant salaris tussen de 3100 en 3300 euro per maand met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij geloven in jouw recht om een deel van de tijd thuis te werken, waardoor we flexibiliteit hoog in het vaandel dragen.

 

Klaar om jouw IT-carrière te lanceren? Kies voor het CodeHive IT Traineeship en ontdek een wereld van kansen, groei en professioneel succes. Neem vandaag nog contact op!

Address

CodeHive B.V.
Noordplein 249
3035 EE Rotterdam

Call Us

+31 6 22 011 224

Email

contact@codehive.nl