Angular

Angular is een front-end framework van Google dat zich richt op het bouwen van de gebruikersinterface van webapplicaties. Het stelt ontwikkelaars in staat om gestructureerde, modulaire en onderhoudbare code te schrijven voor complexe webapplicaties. Het is geschreven in TypeScript, een superset van JavaScript en de gebruikersinterface wordt gebouwd met behulp van componenten die onafhankelijke en herbruikbare bouwstenen van de applicatie zijn. Angular is geoptimaliseerd voor het bouwen van single-page applicaties, waarbij de inhoud dynamisch wordt geladen in één HTML-pagina. Dit verbetert de gebruikerservaring doordat de applicatie sneller aanvoelt omdat niet de hele pagina opnieuw geladen hoeft te worden.

 

Wat doet een Angular ontwikkelaar precies?

Een Angular developer werkt met modules, de bouwstenen, om een gebruiksvriendelijke interface te ontwikkelen. Angular applicaties communiceren vaak met back-end services om gegevens op te halen of bij te werken. Een Angular developer integreert en communiceert met deze services via bijvoorbeeld HTTP. Daarnaast test de ontwikkelaar of alles daadwerkelijk goed werkt in een testomgeving, zodat de gebruiker een mooie en goedwerkende applicatie kan gebruiken!  

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een Angular developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.