Django developer

Django is een soort supergereedschap voor webontwikkelaars die in Python willen werken. Je wilt dat een applicatie er goed uitziet, snel werkt en misschien zelfs wat coole functies heeft zoals gebruikers kunnen inloggen of spullen kunnen kopen. 

Django is als een Lego-set voor dit soort applicaties; het geeft je alle blokjes die je nodig hebt, maar het is aan onze Django developers om het in elkaar te zetten.

Wat doet een Django-ontwikkelaar?

Deze persoon is als een lego-meesterbouwer. Ze zorgen ervoor dat de website goed werkt, alles veilig is en dat de website logisch en makkelijk te gebruiken is. Dit zodat als jij op een knop klikt, er gebeurt wat ook echt wordt verwacht.

Django is populair omdat het veel dingen makkelijker maakt. Het heeft ingebouwde tools voor allerlei standaard dingen die je op een website nodig hebt, zoals formulieren, gebruikersaccounts, en zelfs een manier om met databases te praten. Django is dus bekend om zijn kracht en flexibiliteit en wordt gebruikt door veel populaire websites en services.; zoals Instagram, Spotify, Eventbrite, YouTube, Dropbox en Reddit.

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een Django developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.