IT Traineeships

Op zoek naar een uitdagend leertraject voor IT-talenten binnen jouw organisatie? In contact komen met ambitieuze universitaire analytische junioren die recentelijk zijn afgestudeerd?

Door CodeHive’s expertise op IT-talent ontwikkeling en sterke banden met technische universiteiten, kunnen wij een uitstekend traineeship opzetten voor jullie bedrijf waarbij 90% uiteindelijk in dienst treedt bij jullie, de Opdrachtgever.

Kom in contact met ambitieuze universitaire IT-talenten

Na het traineeship treedt 90% van de IT-trainees in dienst bij de Opdrachtgever

Leer werken met Gen-Z en maak jouw organisatie toekomstbestendig

Data Engineering

Maak kennis met gedreven Data Engineering trainees die jouw data operatie soepel laten verlopen.

Data Consultancy

Werk met communicatief vaardige en analytische data talenten van studies als Econometrie of Business Analytics.

DevOps

Zijn jouw DevOps engineers het zat om op zaterdagavond de server te moeten rebooten? Vul je team aan met junior DevOps engineers om de basis te leggen voor zuiver software development.

Software Development

Heb je simpelweg meer development handjes nodig om de software productie te versnellen? Haal je kennis inhouse door junior developers op te leiden.

Het talent van 2024

Zorg dat jouw organisatie toekomstbestendig blijft door te investeren in junioren. Door het jonge CodeHive team weten we precies hoe we jonge talenten kunnen vinden en binden.

Waarom een Traineeship?

Met traineeships van CodeHive ontdekken getalenteerde individuen snel hun opwaartse traject binnen jouw organisatie. Ze krijgen hands-on ervaring op jullie werkvloer en worden gelijktijdig opgeleid en getraind door CodeHive op hard en soft skills. Tijdens hun traineeship zijn deelnemers in dienst bij CodeHive. Na voltooiing treedt maar liefst 90% van hen in dienst bij het bedrijf waar ze waardevolle werkervaring hebben opgedaan.

Ervaringen

We vinden uitstekend talent, maar neem niet alleen ons woord hiervoor aan.

0 +
CodeHive IT Talents
0 +
Clients
0 +
IT projects

Meer informatie ontvangen?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.