<style>.lazy{display:none}</style> React.js developer inhuren? – Kies uit 1000+ TU Delft developers – CodeHive

React.js

React.js is een front-end bibliotheek ontwikkeld door Facebook, gericht op het bouwen van dynamische gebruikersinterfaces voor webapplicaties. Het biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om op een efficiënte manier interactieve en herbruikbare componenten te creëren. React.js is geschreven in JavaScript en maakt gebruik van JSX (JavaScript XML) om de syntax te verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om componenten te definiëren.

 

Wat doet een React.js
ontwikkelaar?

Een React.js ontwikkelaar focust op het bouwen van dynamische webinterfaces met herbruikbare componenten. Ze beheren de applicatiestatus met een unidirectionele gegevensstroom en optimaliseren prestaties door de virtuele DOM te gebruiken. Net als Angular ontwikkelaars, communiceren ze met back-end services via bijvoorbeeld HTTP. Testing is een integraal onderdeel van het werk om ervoor te zorgen dat de applicatie goed werkt voordat deze aan gebruikers wordt geleverd.

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een React.js developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Optimized with PageSpeed Ninja