Vue.js

Vue.js is een front-end framework voor het ontwikkelen van gebruikersinterfaces in webapplicaties. Geschreven in JavaScript, stelt Vue.js ontwikkelaars in staat om dynamische en herbruikbare componenten te bouwen, waardoor de code gestructureerd en goed onderhoudbaar blijft. Vue.js maakt gebruik van een reactieve aanpak, waarbij de weergave automatisch wordt bijgewerkt wanneer de toestand van de applicatie verandert.

 

Wat doet een Vue.js
ontwikkelaar?

Een Vue.js ontwikkelaar richt zich op het bouwen van interactieve gebruikersinterfaces voor webapplicaties. Ze maken gebruik van Vue.js, een progressief JavaScript-framework dat eenvoudig kan worden geïntegreerd in bestaande projecten. Het framework stelt ontwikkelaars in staat om herbruikbare componenten te creëren, waardoor de code gestructureerd en onderhoudbaar blijft.

Vue.js ontwikkelaars werken ook samen met back-end services, zoals het ophalen of bijwerken van gegevens via HTTP-verzoeken. 

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een Vue.js developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.