<style>.lazy{display:none}</style> Developer inhuren? – Kies uit 1000+ TU Delft developers en data engineers – CodeHive

Developer inhuren?

Ondersteuning nodig voor je development team? Ligt er een hoop (ongeorganiseerde) data op de plank?

Wij vinden binnen 3 dagen een parttime of fulltime TU Delft Software of Data Engineer voor jouw organisatie. Vanaf €30/uur.

Rather read in English? Click here

Proud member of

Laat een CodeHiver jouw team ondersteunen

Trusted by

Parttime TU Delft & UvA Engineers voor Data Science, Development & meer

Backend development

De back-end van een webapplicatie werkt als het brein achter een website of app. De back-end draait op een server en communiceert vaak met een database waarin gegevens worden opgeslagen. Onze developers werken met Node.js, Java (Spring), Laravel (PHP), Django en andere backend frameworks.

Frontend development

De front-end van een webapplicatie is het gezicht waarmee gebruikers direct interageren. Onze developers zijn gespecialiseerd in verschillende frameworks zoals Angular, React, Vue, Django, Flask & nog veel meer. 

DevOps Engineering

Het doel van DevOps engineering is om de IT operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Minimaliseren van kosten en outages. Dit gaat vaak gepaard met flinke cloud ervaring in AWS, Azure of GCP. We hebben uitstekende DevOps Engineers rondlopen die klaar staan om jouw IT operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Data Engineering

Er wordt al wat data verzameld, maar het is verspreid in verschillende systemen zoals jullie CRM, ERP en cloud. Voordat je data kan gaan analyseren, is het belangrijk dat de data op een correcte manier wordt verzameld in een zogenaamd ‘data lake’. Hierin zijn sommige van onze developers specialiseerd.

Meer informatie ontvangen?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Al meer dan 25+ bedrijven geholpen

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Normaliter kunnen we kandidaten aandragen binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Interesse?

Laat je gegevens achter. We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op! Liever direct contact opnemen? Bel of mail ons.

Contact info

Nog vragen of weten wat CodeHive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Contact    Optimized with PageSpeed Ninja