Binnen enkele dagen een geschikte Data engineer

Werk met parttime of fulltime TU Delft software of data engineers. Vind knappe koppen voor jouw data project.

Trusted by

Bij ons vind je het top talent & ervaren professionals waar je naar op zoek bent

Aki

Embedded Software Engineer
C++
ESP32
AWS
C
IOT
Python
Machine Learning
Embedded Engineering

Alexandru

Backend Developer
Python
Java
TypeScript
FastAPI
NestJS
Spring
React
PostgreSQL
Docker

Sander

Business Analist en Data Scientist
Python
Business Analytics
Machine Learning
Data Science
Java
C#
Econometrics

Piotr

Backend developer
PHP
Java
Python
C++
Spring boot
Node.js
React
Testing
REST API

Tommy

Frontend Developer
React
C++
TypeScript
Java
Node.js
C#
PostgreSQL
Spring
Unity

Tim

CAD Tekenaar & Python programmeur
AutoCAD
SolidWorks
Python
Engineering
Excel
Project Management

Ron

AI Engineer
Python
NLP (LLM)
PyTorch
Java
Computer Vision
GCP
Kubernetes
Docker

Robin

Low-code Developer & Data Engineer
Microsoft Power Platform
R
Python
C
Stata
C++
SQL
Data Engineering

Het senioriteitsniveau dat past bij jouw project

Student Developers

Student Developers van de TU Delft of andere analytische studies hebben reeds 1-2 jaar parttime werkervaring in een relevant IT-gebied. De developers zijn tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar en staan vaak open voor indiensttreding na hun afstuderen. Dit zijn niet zomaar studenten, maar de top 10% van de TU en analytische studenten in Nederland o.b.v cijfers en werkervaring.

Graduate Developers

Graduate Developers zijn recentelijk afgestudeerden van de TU Delft of andere analytische studie die fulltime beschikbaar zijn. Graduates hebben 2+ jaar parttime werkervaring in een relevant IT-gebied en zijn zeer gemotiveerd om hun IT-carrière te kickstarten. Deze graduates kunnen na 1 jaar in dienst treden bij de opdrachtgever. Zo krijg je niet alleen tijdelijke hulp, maar investeer je ook in jouw bedrijf van morgen.

Senior Developers

Senior Developers zijn freelance IT-professionals met 10+ jaar professionele werkervaring die zijn aangesloten bij het CodeHive netwerk. Zij hebben gewerkt voor vooraanstaande Nederlandse bedrijven en kunnen complexe projecten realiseren. Door te werken met freelance IT-professionals selecteren we de meest resultaatgerichte mensen en zijn de tarieven erg scherp in verhouding tot de IT-detachering voor seniors.

Vanaf €29,50 per uur kunnen we je al voorzien van een developer

Door te werken met parttime of fulltime developers via CodeHive, krijg je de kans om tegen een relatief laag tarief te werken met slimme TU Delft Software Engineers.

Doe de gratis IT-project scan

Ontvang binnen 24 uur gratis de resultaten van een IT-project scan om te kijken waar een fulltime of parttime TU Delft software of data engineer jouw project kan ondersteunen.

Wat doet een Data engineer?

Data-engineers zijn de architecten achter de schermen die zorgen voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud van robuuste systemen voor gegevensverwerking, essentieel voor het analyseren en benutten van data binnen organisaties. Hun expertise strekt zich uit van het creëren van efficiënte data pipelines die data verzamelen, transformeren en opslaan, tot het implementeren van geavanceerde opslag- en verwerkingssystemen met behulp van technologieën zoals Hadoop, Spark, SQL en NoSQL databases. 

Cruciaal in hun rol is de integratie met cloud computing platforms zoals AWS, Google Cloud Platform en Microsoft Azure, waardoor ze in staat zijn schaalbare, toegankelijke en veilige dataoplossingen te ontwerpen die de integriteit van gegevens waarborgen.

“Go-to partij als we werven.”

CodeHive heeft ons al een aantal keer aan zeer goede medewerkers geholpen. Het is erg prettig schakelen met de mannen en wij krijgen altijd snel keus uit meerdere geschikte kandidaten. Voor ons de go-to partij als we werven.

Arnoud Jullens, CEO Docklab

 

TU Software en Data Engineers via CodeHive. Dit levert het je op

Waarom kiezen bedrijven voor CodeHive?

Top 10% van de universitaire talenten

Door onze poule van 1500+ TU software en data engineers kunnen we de beste 10% van de TU Delft en Eindhoven talenten selecteren zodat je zeker weet dat je toptalent naar binnen haalt.

Laagdrempelig & scherpe tarieven

Doordat een deel van onze kandidaten naast hun werk nog een master volgen aan een (technische) universiteit, kan je tijdens parttime inhuur beoordelen of de kandidaat een goede match is. Mocht dat zo zijn, kan je het talent in dienst nemen na haar/zijn afstuderen.

Geregeld binnen 1 week

Soms is snel schakelen essentieel. Door onze poule van 1500+ engineers, hebben we (bijna) altijd een goede match die beschikbaar is voor een vrijblijvend gesprek. 

Geen ongewoon proces: Donderdag een aanvraag, vrijdag op gesprek, maandag aan de slag.

Al meer dan 50+ bedrijven geholpen

Binnen 3 stappen naar een samenwerking

raising hands

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

raising hands

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je de CodeHive IT Talent inzetten voor hoe lang jij wilt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot overname.

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Plan een vrijblijvend kennismaking gesprek in