1000+ IT studenten & graduates binnen handbereik

Ondersteuning nodig voor je development team? Ligt er een hoop (ongeorganiseerde) data op de plank?

Wij vinden binnen no-time een IT-student of een graduate voor jouw organisatie.

Rather read in English? Click here
Proud member of

Laat een CodeHiver jouw team ondersteunen


Trusted by

Exactlogo
Docklabcut
leydenjar
thedatastory
Logo-Migrato_TVoK
fmiimprovia
maxcrowd
Vertidrive_logo_FC_Red_A-kopie
logo-blue
Company logo
advicerobo
Pim.info logo
blocklab

Studenten voor Data Science, Development & meer

Data scientists

Data Scientists verkrijgen waardevolle inzichten uit grote sets gestructureerde of ongestructureerde gegevens. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Developers

Er is veel vraag naar Developers. Onze typische ontwikkelaar is een student Computer Science, Informatica of Software Engineering. Zij kunnen onder meer uit de voeten met het bouwen van (web)apps, data engineering, cloud engineering en meer.

UX/UI designers

UI/UX Designers zijn verantwoordelijk voor web design of software design en richten zich op het maximaliseren van gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Onze typische UI/UX Designers zijn studenten met affiniteit voor IT en vaak met een creatieve achtergrond in industrieel ontwerpen of architectuur.

Engineers

Heeft u een bedrijf dat actief is op een specifiek vakgebied? In ons netwerk bevinden zich studenten van bijvoorbeeld Civiele techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Mechanical Engineering en meer. 

Meer informatie ontvangen?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Al meer dan
25+ bedrijven geholpen

100% success rate

CodeHive weet na een kort en efficiënt intake gesprek met de werkgever de juiste studenten te selecteren waardoor er direct voor beide partijen een match is.
Bij ons bedrijf, een Europees Crowdfunding platform voor verduurzaming en ontwikkeling van onroerendgoed gevestigd in Rotterdam heeft CodeHive inmiddels 6 IT/Finance studenten succesvol geplaats met direct een 100% match.
Anne Visser

Anne Visser

COO at Max Crowdfund

Binnen 2 weken onze droom-kandidaat

Het contact met CodeHive is snel gelegd. Op basis van een gesprek komen ze snel met een aantal passende CVs. Wij hebben binnen 2 weken onze droom-kandidaat gevonden en van harte welkom geheten op haar eerste werkdag. Prima service voor een prima prijs.
Jos van Loo

Jos van Loo

CEO Sound of Data

Geen gedoe en perfecte kandidaten

CodeHive helpt ons altijd aan goede matches met studenten, geen gedoe en hun succesratio is twee uit twee dus dat scheelt ons een hoop tijd en levert perfecte kandidaten op
Jeroen Bakker

Jeroen Bakker

Founder & Co-owner The Data Story

Go-to partij

Codehive heeft ons al een aantal keer aan zeer goede medewerkers geholpen. Het is erg prettig schakelen met de mannen en wij krijgen altijd snel keus uit meerdere geschikte kandidaten. Voor ons de go-to partij als we werven.
Arnoud Jullens

Arnoud Jullens

CEO Docklab

Verborgen talent

Als webdesigner heb ik soms hulp nodig bij de ontwikkeling van bepaalde features. In de huidige arbeidsmarkt is het ontzettend lastig en duur om aan freelancers te komen die over de juiste coding skills beschikken. Tot mijn verbazing leverde CodeHive binnen no-time een aantal studenten aan waarvan 1 de opdracht keurig heeft opgeleverd. Erg fijne partij om mee te werken!
Pieter van de Zande

Pieter van de Zande

Jayadesign

Absolute pré

Binnen Migrato werken we al enkele jaren met (bijna) afgestuurde studenten van HBO of TU. Dit om het innovatieve karakter van Migrato voor onze software ontwikkeling op gebied van Data Science, AI en Machine Learning goed te kunnen ondersteunen. Voorheen was het verkrijgen van de juiste kandidaten altijd een lastig en tijdrovend proces. Maar met CodeHive hadden we al binnen twee weken de juiste kandidaat. Hun kennis binnen het IT gebied en het daardoor direct kunnen voordragen van de juiste kandidaten is een absolute pré.
Oscar Dubbeldam

Oscar Dubbeldam

CEO at Migrato B.V.

Onze aanpak


Vacature vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de vacature en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Studenten werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Vacature vervullen

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat IT-studenten niet zomaar even komen vakkenvullen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een student na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de student zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een IT-student is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Interesse?

Laat je gegevens achter. We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op! Liever direct contact opnemen? Bel of mail ons.

Contact info

Nog vragen of weten wat CodeHive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Contact