Alles wat werkgevers willen weten over CodeHive’s IT Talenten

Knowledge base

Als werkgever ben je altijd op zoek naar de perfecte match, vooral als het gaat om het aannemen van IT-talent. Tegenwoordig is het cruciaal om de juiste vaardigheden en expertise aan boord te hebben, en dat is waar CodeHive in beeld komt. Maar voordat je jezelf verbindt aan het idee van het inzetten van IT-studenten voor je bedrijf, zijn er een aantal vragen die veel werkgevers ons vaak stellen. Laten we enkele van deze veelgestelde vragen doornemen.

 

1. Ben ik verplicht een van de kandidaten in te huren?

Nee, absoluut niet. We begrijpen dat de keuze voor de juiste kandidaat cruciaal is. We presenteren je een selectie van kandidaten die aan je criteria voldoen, maar uiteindelijk ben jij vrij om te beslissen wie het beste past bij jouw bedrijf.

 

2. Hoe snel kunnen jullie kandidaten leveren?

Voor IT-studenten van Nederlandse universiteiten streven we ernaar om binnen 1-2 weken geschikte kandidaten voor te stellen.

 

3. Hoe lang blijft een student gemiddeld verbonden aan een bedrijf?

We snappen dat IT-studenten niet zomaar even komen vakkenvullen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Bij CodeHive besteden we veel aandacht aan het selectieproces en beoordelen we de ambities en motivatie van de studenten. Van de 50 IT-talenten die bij een opdrachtgever aan de slag gaan, blijven gemiddeld 39 talenten, wat neerkomt op een percentage van 78%.

 

4. Hoeveel kan een student gemiddeld werken?

Onze IT-studenten zijn doorgaans beschikbaar voor gemiddeld 12 tot 20 uur per week, wat flexibiliteit biedt voor jouw projecten en behoeften.

 

5. Ik wil graag een IT-student, wat is nu de volgende stap?

Fantastisch dat je interesse hebt! Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het contactformulier op onze website. Zodra we jouw gegevens ontvangen, nemen we direct contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

6. Wat voor soort studenten kan CodeHive leveren?

Bij CodeHive hebben we toegang tot talenten van vooraanstaande Nederlandse universiteiten en hogescholen, met specialisaties in diverse IT-gerelateerde studies. Denk hierbij aan Developers, Data Scientist en een hoop andere IT studies.

 

Dus, als je op zoek bent naar deskundige IT-studenten om jouw team te versterken, staan wij klaar om je te helpen. We begrijpen de behoeften van bedrijven en streven ernaar om de perfecte match te maken tussen werkgevers en IT-talenten.

Hopelijk geeft dit een goed inzicht in hoe CodeHive’s IT-talenten jouw bedrijf kunnen helpen groeien en excelleren. Als werkgever is het cruciaal om te investeren in de juiste mensen, en wij staan klaar om daarbij te helpen. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Address

CodeHive B.V.
Noordplein 249
3035 EE Rotterdam

Call Us

+31 6 22 011 224

Email

contact@codehive.nl