Binnen enkele dagen een geschikte PHP developer

Werk met nog studerende of afgestudeerde parttime of fulltime TU Delft software of data engineers. Vind knappe koppen voor jouw PHP project. Geen minimum afname & direct opzegbaar.

Trusted by

Bij ons vind je het top talent waar je naar op zoek bent

Alexandru

Backend Developer
Python
Java
TypeScript
FastAPI
NestJS
Spring
React
PostgreSQL
Docker

Tommy

Frontend Developer
React
C++
TypeScript
Java
Node.js
C#
PostgreSQL
Spring
Unity

Ron

AI Engineer
Python
NLP (LLM)
PyTorch
Computer Vision
Java
GCP
Kubernetes
Docker

Vanaf €29,50 per uur kunnen we je al voorzien van een developer

Door te werken met parttime of fulltime developers via CodeHive, krijg je de kans om tegen een relatief laag tarief te werken met slimme TU Delft Software Engineers.

Doe de gratis IT-project scan

Ontvang binnen 24 uur gratis de resultaten van een IT-project scan om te kijken waar een fulltime of parttime TU Delft software of data engineer jouw project kan ondersteunen.

Wat doet een PHP Developer?

De taken van een PHP-ontwikkelaar zijn het schrijven van server-side code, ontwikkelen van webapplicaties, integreren van databases en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.

Ze sleutelen dus aan de back-end (bijv. in Laravel) en zorgen dat contact tussen gebruikers en de server goed gaat. Kennis van de front-end is hiervoor ook noodzakelijk, dus dat hebben ze ook in huis. Ze kunnen voor de back-end betrokken zijn bij het onderhoud en de optimalisatie van bestaande code, het identificeren en oplossen van bugs, en het volgen van de beste praktijken voor webontwikkeling.

“Go-to partij als we werven.”

CodeHive heeft ons al een aantal keer aan zeer goede medewerkers geholpen. Het is erg prettig schakelen met de mannen en wij krijgen altijd snel keus uit meerdere geschikte kandidaten. Voor ons de go-to partij als we werven.

Arnoud Jullens, CEO Docklab

 

TU Software en Data Engineers via CodeHive. Dit levert het je op

Waarom kiezen bedrijven voor CodeHive?

Top 10% van de universitaire talenten

Door onze poule van 1500+ TU software en data engineers kunnen we de beste 10% van de TU Delft en Eindhoven talenten selecteren zodat je zeker weet dat je toptalent naar binnen haalt.

Laagdrempelig & scherpe tarieven

Doordat een deel van onze kandidaten naast hun werk nog een master volgen aan een (technische) universiteit, kan je tijdens parttime inhuur beoordelen of de kandidaat een goede match is. Mocht dat zo zijn, kan je het talent in dienst nemen na haar/zijn afstuderen.

Geregeld binnen 1 week

Soms is snel schakelen essentieel. Door onze poule van 1500+ engineers, hebben we (bijna) altijd een goede match die beschikbaar is voor een vrijblijvend gesprek. 

Geen ongewoon proces: Donderdag een aanvraag, vrijdag op gesprek, maandag aan de slag.

Al meer dan 50+ bedrijven geholpen

Binnen 3 stappen naar een samenwerking

raising hands

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

raising hands

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je de CodeHive IT Talent inzetten voor hoe lang jij wilt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot overname.

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Plan een vrijblijvend kennismaking gesprek in