<style>.lazy{display:none}</style> Low-code Developer inhuren? – CodeHive

Low-code developer inhuren?

Low-code heeft de toekomst. Door te werken met slimme TU Delft low-code developers, kan je op een laagdrempelige manier grote systemen neerzetten.

We vinden binnen no-time een uitstekende low code developer voor jouw organisatie. Laat vooral je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek.

Rather read in English? Click here

Proud member of

Laat een low-code developer jouw team ondersteunen

Trusted by

Low-code platformen

OutSystems

CodeHive’s specialisten benutten OutSystems voor het versnellen van applicatieontwikkeling, met een focus op enterprise-grade toepassingen. Met hun diepgaande kennis van het platform kunnen zij complexe bedrijfsprocessen vereenvoudigen en robuuste, schaalbare oplossingen leveren.

HubSpot

CodeHive biedt deskundigheid in HubSpot, een toonaangevend CRM-platform voor inbound marketing, verkoop en klantenservice, om bedrijven te helpen bij het aantrekken van bezoekers, converteren van leads en het sluiten van klanten.

Mendix

Onze Mendix-experts bedreven in het ontwerpen van intuïtieve en gebruikersgerichte applicaties. Zij zetten hun vaardigheden in om de gebruikerservaring te optimaliseren, terwijl ze snelle en flexibele ontwikkeling bieden voor allerlei bedrijfsbehoeften

Microsoft Power Apps

Ons team bij CodeHive heeft gespecialiseerde kennis in het creëren van op maat gemaakte applicaties met Microsoft Power Apps, wat klanten in staat stelt om snel aanpasbare zakelijke apps te implementeren. Met een praktische aanpak zorgen onze specialisten voor oplossingen die naadloos integreren met het Microsoft-ecosysteem.

Meer informatie ontvangen?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Al meer dan 25+ bedrijven geholpen

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Interesse?

Laat je gegevens achter. We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op! Liever direct contact opnemen? Bel of mail ons.

Contact info

Nog vragen of weten wat CodeHive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Contact    Optimized with PageSpeed Ninja