Javascript

JavaScript is essentieel geworden voor moderne webontwikkeling en helpt ontwikkelaars om krachtige, interactieve en schaalbare webapplicaties te bouwen. JavaScript is een client-side scripttaal, wat betekent dat het rechtstreeks in de browser van de gebruiker wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen ontwikkelaars functionaliteiten toevoegen die reageren op gebruikersinteracties zonder dat de hele webpagina opnieuw geladen hoeft te worden.

 

JavaScript heeft verschillende frameworks en bibliotheken die de ontwikkeling van complexe webapplicaties vergemakkelijken. Frameworks zoals React.js, Angular, en Vue.js bieden gestandaardiseerde structuren voor het bouwen van schaalbare en onderhoudsvriendelijke front-end applicaties.

 

Wat doet een Javascript ontwikkelaar precies?

Javascript developers zorgen dat alles er aan de gebruikerskant netjes uitziet en goed functioneert. Vaak gebruiken ze HTML om de structuur van de webpagina te bouwen, waarna ze vervolgens vormgeven aan de webpagina door kleur, lettertype en lay-out aan te passen. Javascript wordt vervolgens gebruikt om alle nodige elementen toe te voegen aan de interface. Javascript developers hebben ook kennis over de back-end, zodat de samenwerking via API’s nauw gaat. Ze zorgen dat alle informatie op de juiste manier ontvangen en teruggegeven wordt aan de gebruiker.  

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een Javascript developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.