WordPress

WordPress is een open-source content management systeem (CMS), geschreven in PHP, dat oorspronkelijk is ontwikkeld als een platform voor het publiceren van blogs. Iedereen kan er dus gemakkelijk gebruik van maken. In de loop van de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een veelzijdig CMS dat wordt gebruikt voor het bouwen van allerlei soorten websites, variërend van blogs en portfolio’s tot zakelijke websites en zelfs e-commerce winkels. Het is gebruiksvriendelijk, makkelijk uitbreidbaar en goed beveiligd, zodat hackers niet zomaar in jouw website kunnen. 

 

Wat doet een WordPress-ontwikkelaar?

Een WordPress developer is een vakman in het bouwen, aanpassen en onderhouden van websites die draaien op het WordPress systeem. Hun expertise omvat zowel de front-end als de back-end van WordPress, waardoor ze in staat zijn om boeiende, functionele en op maat gemaakte digitale ervaringen te creëren. 

Ze kunnen extra functionaliteiten toevoegen aan een WordPress-site zodat formulieren, SEO- optimalisatie en vraagbalkjes kunnen worden toegevoegd. Ze houden zicht aan de back-end ook bezig met databases, serverzijde logica en applicatie-integratie. Het zijn developers die all-in zijn en kennis hebben over zowel Worldpress, PHP, HTML, CSS, en JavaScript!

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Een WordPress developer inhuren of meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een student of een recentelijk afgestudeerde, wij helpen je bij het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

Trusted by

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Contact info

Nog vragen of weten wat CodeHive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Contact