Front-end developer inhuren?

De front-end van een webapplicatie is als het gezicht van de applicatie. 
Het omvat alles wat de gebruiker ziet en gebruikt, inclusief de lay-out,
visuele elementen en interactieve functies. Oftewel: front-end developers    zijn onmisbaar voor een gebruiksvriendelijke applicatie of website!

 

Op zoek naar een front-end developer of wil je meer informatie? Laat
je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Al meer dan 25+ bedrijven geholpen

Onze aanpak

Opdracht vormgeven

Eerst bepalen we samen een duidelijke scope van de opdracht en de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen.

Engineers werven & selecteren

Op basis van de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Na een selectieproces, stellen we de kandidaten aan je voor.

Begin opdracht

Is het een match? Top! Dan kan je een CodeHive IT Talent inzetten met het oog op uiteindelijke indiensttreding bij jouw bedrijf.

Wat doet een front-end ontwikkelaar?

Front-end developers zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en voor het realiseren van gebruikersvereisten door het in code te schrijven. Ze gebruiken talen zoals HTML, CSS en JavaScript om aantrekkelijke en responsieve gebruikersinterfaces te bouwen. Front-end developers zorgen ervoor dat een website of app er dus niet alleen goed uitziet, maar ook soepel en intuïtief werkt. De interactieve elementen, animaties en gebruikersstromen vallen allemaal onder het domein van front-end development.

Er zijn veel verschillende front-end frameworks die de developer kan gebruiken. Meer uitleg is hieronder terug te vinden. 

Op zoek naar een front-end developer of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Front-end frameworks

Django is een soort supergereedschap voor webontwikkelaars die in Python willen werken. Django is als een Lego-set voor dit soort projecten; het geeft je alle blokjes die je nodig hebt, maar het is aan jou om ze in elkaar te zetten.

Lees meer over Django

HTML

HTML, wat staat voor Hypertext Markup Language, vormt de ruggengraat van vrijwel elke webpagina op het internet, die je vervolgens kan bekijken op jouw browser. Het is een gestandaardiseerde opmaaktaal die wordt gebruikt om de structuur en inhoud van webdocumenten op te bouwen.

Lees meer over HTML

Javascript

JavaScript is essentieel geworden voor moderne webontwikkeling en helpt ontwikkelaars om krachtige, interactieve en schaalbare webapplicaties te bouwen. JavaScript is een client-side scripttaal, wat betekent dat het rechtstreeks in de browser van de gebruiker wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen ontwikkelaars functionaliteiten toevoegen die reageren op gebruikersinteracties zonder dat de hele webpagina opnieuw geladen hoeft te worden.

Lees meer over Javascript

WordPress

WordPress is een open-source content management systeem (CMS), geschreven in PHP, dat oorspronkelijk is ontwikkeld als een platform voor het publiceren van blogs. In de loop der jaren heeft het zich echter ontwikkeld tot een veelzijdig CMS dat wordt gebruikt voor het bouwen van allerlei soorten websites, variërend van blogs en portfolio’s tot zakelijke websites en zelfs e-commerce winkels. Het is gebruiksvriendelijk, makkelijk uitbreidbaar en goed beveiligd. 

Lees meer over WordPress

Angular

Angular is een front-end framework van Google dat zich richt op het bouwen van de gebruikersinterface van webapplicaties. Het stelt ontwikkelaars in staat om gestructureerde, modulaire en onderhoudbare code te schrijven voor complexe webapplicaties. Het is geoptimaliseerd voor het bouwen van single-page applicaties, waarbij de inhoud dynamisch wordt geladen in één HTML-pagina.

Lees meer over Angular

 

React.js

React.js is een front-end bibliotheek ontwikkeld door Facebook, gericht op het bouwen van dynamische gebruikersinterfaces voor webapplicaties. Het biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om op een efficiënte manier interactieve en herbruikbare componenten te creëren.

Lees meer over React.js

Vue.js

Vue.js is een front-end framework voor het ontwikkelen van gebruikersinterfaces in webapplicaties. Geschreven in JavaScript, stelt Vue.js ontwikkelaars in staat om dynamische en herbruikbare componenten te bouwen, waardoor de code gestructureerd en goed onderhoudbaar blijft. 

Lees meer over Vue.js

Trusted by

Waarom een front-end developer via CodeHive?

Proud member of

Veel gestelde vragen

Uiteraard niet. We stellen je voor aan een aantal kandidaten, maar je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je het ziet zitten met een kandidaat.

Voor IT studenten van Nederlandse universiteiten, binnen 1-2 weken.

We snappen dat parttime software engineers niet zomaar even komen bijklussen, maar dat er wat initiële opstarttijd nodig is. Dan wil je niet dat een parttime engineer na enkele maanden alweer weg is. Daarom kijken we bij het selectieproces ook grondig wat de ambities en motivatie van de kandidaat zijn. Van de 50 IT Talenten die aan de slag gaan bij een Opdrachtgever, gaan er gemiddeld 39 Talenten in dienst, wat gelijk staat aan een percentage van 78%.

Een TU Delft engineer is gemiddeld tussen de 12 en 20 uur/week beschikbaar.

Contact info

Nog vragen of weten wat CodeHive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Contact